Be grateful!

Be grateful!

[RO] Astazi de Craciun, am facut aceasta postare in care vreau sa va arat cele mai frumoase momente din acest an. Vreau sa scriu postarea data anume acum de Craciun, pentru ca astazi gandindu-ma la anul care trece,vazand pozele facute in acest an inteleg inca o data cat sunt de norocoasa si ca deseori uit de acest lucru!

 
Mai mereu vedem doar ceea ce ne lipseste, ceea ce nu putem face sau ceea ce nu putem avea. Cat de usor si cat de bine am trai daca am vedea tot timpul partea plina a paharului, daca am fi multumiti de ceea ce avem si ne-am bucura de lucrurile marunte. Atunci cand esti recunoscator si multumit, devii automat fericit,deoarece inveti sa apreciezi si sa pretuiestu viata !
 
In postarea de astazi vreau sa enumar cateva lucruri care ne vor demonstra cat suntem de norocosi si  de ''bogati'' toti si ca uneori aceste lucruri ne par elementare...cand in realitate nu e asa ;).
 
1. Viata:
Daca citesti acest text inseamna ca astazi dimineata te-ai trezit, inseamna ca respiri, inseamna ca reusesti sa vezi, inseamna ca esti viu, ca TRAIESTI! Fiecare zi este o binecuvantare, o incercare, un nou inceput, o speranta, un miracol. Fiecare zi este o minune, un dar inestimabil care iti da posibilitatea sa schimbi cursul vietii! Aminteste-ti ca viata este un dar de la Dumnezeu si trebuie sa o pretuim,sa o traim si sa o simtim in toata splendoarea ei!
 
2.Sanatatea:
Sper din tot sufletul ca sunteti sanatosi toti, iar daca cineva dintre voi sufera pentru ceva, va urez sa va insanatositi grabnic! Si nu uitati sa aveti grija de sanatatea voastra acum, nu cand incepeti sa o pierdeti!
 
3. Libertatea: 
Niciodata nu ne gandim la cat suntem de norocosi de a fi liberi! Suntem liberi sa traim, sa respiram,sa iubim, sa facem ceea ce dorim...
 
4. Familia:
Mama, tata, fratele, sora, bunica, bunicul, iubitul, prietenii.... Nu e motiv de fericire si multumire daca aveti aceste persoane in viata voastra?
 
5. Mancarea:
Atunci cand ai pe masa o bucata de paine si apa curata, trebuie sa te simti norocos. 
 
6. Zambesti:
Rade, rade, rade cat mai des. Nimic nu e mai sanatos si nu iti ridica dipsozitia decat un zambet din toata inima...atat pentru cel care zimbeste,cat si pentru cel care te priveste ;).
 
Soarele, luna, aerul, natura, marea, animalele, amintirile, viitorul, casa, muzica, calatoriile.....sunt sute de motive pentru care trebuie sa ne simtim norocosi si recunoscatori.  Sute de motive pentru care dimineata trebuie sa ne trezim cu zambetul pe buze si sa ne simtim binecuvantati. 
 
Am sa inchei aceasta postare cu o felicitare pentru voi si cu frumoasa fraza de Albert Clarke: ''In viata noastra de zi cu zi, trebuie sa ne dam seama ca nu fericirea ne face recunoscatori,ci recunostinta ne face fericiti''!
 
Vreau sa va urez tuturor Craciun Fericit! Multi ureaza in primul rand sanatate, eu insa va doresc Fericire. Cred ca atunci cand o persoana se simte fericita, inseamna ca este si sanatoasa, si iubita, si implinita si recunoascatoare :). Fiti fericite dragile mele cititoare si sa aveti sarbatori senine si pline de iubire!
 Mykonos 2014
O plimbare la Milano impreuna cu mamica si fratele, 2014
 Taticul si fratiorul meu
Lacul Braies ,2014
 Sevilla, 2014
 Bolzano, 2014
 Cinque Terre, 2014
 Lucca, 2014
 Sevilla, 2014
 Cinque Terre, 2014
 Berlin, 2014
 Tenerife, 2014
 Forte dei Marmi, 2014
 Mykonos, 2014
 Tenerife 2014
 Sevilla,2014
 Mykonos, 2014
 Tenerife, 2014
 Santorini,2014
 Tenerife, 2014
 Mykonos,2014
 Berlin, Stylight Fashion Blogger Awards 2014
 Innsbruck, 2014
 Cordoba, 2014
 Mykonos, 2014
 Berlin, 2014
 Santorini, 2014
 Berlin, Stylight Fashion Blogger Awards 2014
 Malaga, 2014
 Berlin, Stylight Fashion Blogger Awards, 2014
 Malaga, 2014
 Santorini, 2014
 Malaga, 2014
 Mykonos, 2014
 Malaga, 2014
 Mykonos, 2014
 
Buneii mei scumpi

 

 Cateva din pozele mele publicate pe profilurile Guess, Primark, Steve Madden :).