Ruffle blouse

Ruffle blouse

[RO] Ciaoooo fetelor :). Am revenit cu o tinuta noua si cu cateva noutati.

V-am zis deja ca ma simteam absenta din lumea bloggingului si cu putin chef de a face ceva. Am stat cateva zile departe,am analizat unele lucruri si am revenit ;). Aveam nevoie de un impuls si de noi idei,asa ca asteptati-va la cateva noutati.

In primul rand voi schimba imaginea blogului. La moment lucram si creem un design nou. Sper ca o sa va placa ;).

In al doilea rand vreau sa creez cat mai multe tinute pentru birou si universitate. Tinute din care sa va inspirati zi de zi,care va pot fi de folos atunci cand sunteti in pana de idei. As vrea ca atunci cand nu stiti cum sa combinati  de exemplu o camasa alba,primul gand care va vine in minte sa fie: ''intru pe blogul Cristinei ca acolo gasesc cu siguranta o idee'' :). Vreau sa fac postari in care sa va ofer mai multe look-uri cu acelasi articol.

Am multe idei in minte,sper doar sa reusesc sa le realizez...si voi reusi cu ajutorul vostru ;).

Vreau sa creez si video-uri despre mine,calatoriile noastre,cateva retete,decorarea mesei etc,etc...dar inca valutez,deoarece treaba cu videourile nu m-a convins 100% :). Nu am account pe snapchat si nici pe instagram nu prea fac video-uri deoarece le gasesc putin banale. Dar sunt tentata sa fac videouri mai profesionale pe care le voi incarca pe blog si youtube. Dar asa cum v-am zis, valutez :)).

Nu voi face postari despre machiaj, cosmetica, produsele pe care le folosesc,deoarece nu sunt fana make-upului si folosesc doar 2,3 creme pentru fata si ochi,un mascara,un ruj si atat. Nu am copii si deci nu va pot da sfaturi sau povesti despre copii mei... In cele din urma,vreau sa fac rai din ceea ce am :)). 

Nu imi e frica ca va veti plictisi de postarile mele,deoarece daca voi crea tinute frumoase si de folos pentru voi,veti fi mereu curioase sa intrati aici si sa va inspirati. In final sunt atatea bloggerite care pe blog au doar postari despre tinute si sunt urmarite de milioane de persoane.

Dar energia acestui blog sunteti voi,asa ca astept parerea si ideile voastre.

Va multumesc si va imbratisez :*!

WEARING:

Blouse  /   HERE

Jeans  /   ZARA

Shoes  /  ZARA

Sunglasses   /    &other stories

Necklace  /   LORTISTELLA