Puglia: Ostuni & Monopoli

Puglia: Ostuni & Monopoli

Am ajuns la penultima postare din Puglia. Stiu ca vreti deja postari si poze de toamna, cu tinute pentru vremea rece, dar nu pot sa nu va arat toate impresiile si fotografiile din Puglia. A venit randul oraselului care mi-a furat inima: Ostuni. Mi-a atins inima. Din toate excursiile facute pe acest taram, localitatea Ostuni este preferata mea. Chiar daca am vizitat-o in timp ce ploua, va garantez ca este nemaipomenit de frumoasa! Totul e alb,alb in jur..probabil mi-a placut atat demult deoarece imi aduce aminte de Santorini.

Deci am luat trenul de la Polignano si am mers spre Ostuni. Drumul este rapid, cred ca am ajuns in 20 minute. De acolo, este un autobuz care te duce direct spre oraselul alb. Ne-a prins ploaia si am cutreierat Ostuni pe ploaie, dar sincer era atat de extraordinar totul ca ploaia nu ne-a afectat deloc. Dupa pranz a iesit soarele si am hoatarat sa vizitam si Monopoli. Luasem din nou trenul si in cateva minute eram la Monopoli. Frumos si aici! 

In 4 zile la Polignano am reusit sa vizitam o multime de locuri: Polignano, Monopoli, Ostuni, Alberobello, Matera.  Cred ca e perfect sa va cazati la Polignano sau Monopoli pentru a cutreiera in lung si in lat zona aceasta a Pugliei. In postarea urmatoare, care va fi ultima din Puglia,am sa va vorbesc despre Salento: plajele de acolo, hotelul pe care l-am ales, cum ne-am deplasat fara masina si multe poze frumoase! Sa aveti o duminica minunata!

WEARING:

Dress   /  HERE