Green crochet dress

Green crochet dress

[RO] In primul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru toate mesajele pe care le-am primit de la voi. MULTUMESC, mutumesc enorm!!! Nu m-am asteptat la atata bunatate,atata intelegere si incurajare. Sunt atat de multe suflete frumoase in jur. Va ador!!! Am primit numeroase mesaje in privat in care v-ati deschis si voi inima si mi-ati povestit prin ceea ce treceti sua ati trecut. Acest lucru m-a emotionat. Sper ca vorba buna, incurajarea si sustinerea transmisa ieri una alteia ne-au incarcat la toate putin bateriile :). 

Probabil cineva s-a intrebat de ce am hotarat sa povestesc lucruri personale aici,pe acest blog? Raspunsul e ca acesta nu e doar un blog de moda unde arat cum ma imbrac, acesta este un jurnal online unde am povestit mereu despre viata mea cu cele bune,si mai putin bune. Am scris ieri acest mesaj aici deoarece cititoarele mele nu sunt doar simple followers care dau like la poze si postari,ele fac parte din acest jurnal online; l-au creat ele pana la urma, deoarece multumita lor mi-am imbunatatit stilul, am crescut in acest ambient, am primit oferte minunate, colaborari si experiente. Cititoarele mele sunt persoane ca si mine care deseori mi-au marturisit ca le inspir nu doar in fashion sau calatorii,ci si in modul de a imi trai viata. Sunt ca niste prietene virtuale, in fata carora am simtit nevoia sa vorbesc despre aceasta perioada din viata mea. In cinci ani de cand am blogul,nu cred ca ati vazut candva mesaje negative sau triste din partea mea,deoarece nu le-am avut...sau cel putin erau nesimnificative. Daca citesti atent postarea de ieri, intelegi ca si ieri am scris si am vrut sa transmit un mesaj pozitiv.

Viata e frumoasa cu bune si cu rele. Eu sunt o luptatoare, optimista si pozitiva! Am incercat mereu sa invat din greseli, experiente si chiar si din momentele dificile. Chiar daca lucrurile nu merg tocmai cum mi-as dori in acest moment, noi nu ne dam batuti. Voi continua sa scriu, sa pozez si sa zambesc :). Voi continua sa va inspir si sa va transmit doar emotii pozitive...iar atunci cand ceva nu va fi ok, voi scrie...deoarece vreau sa mentin un raport de prieteneie cu cititoarele mele. Probabil e o pritenie stranie,dar cu siguranta frumoasa :), construita cu multa afectiune in acesti cinci ani!

Imi sunteti intr-adevar dragi! Va imbratisez si va las un citat,primit astazi!

''Cere, Crede, Primeste! CERE cu tarie ceea ce iti doresti, CREDE ca il vei primi, ACTIONEAZA ca si cum il ai deja!''

WEARING:

Dress  /   CHICWISH

Shoes  /  ASOS

Bag  /  YSL